En puss till höstmodet

Hösten har kommit på besök och härligt är väl det! Äntligen kan vi njuta av det fantastiska höstmode som vi med årstider kan utnyttja till dess fullo. Men vad är det som gäller i år då? Vad är rätt och vad är fel? Vad ska man satsa på och vad ska man strunta i? Svaret hittar du självklart här!

Aubergine, acai, violett, malva, purpur, vinröd eller varför inte gredelin? Lila är en färg som kommer med många synonymer. I höst ser vi den på allt från kläder och inredning till pennfodral.

Så skrivs det inledningsvis i en artikel som handlar om årets höstmode, och det är verklgien sant. Lila finns överrallt, och det är ju verkligen härligt eftersom det är en färg som är otroligt lätt att använda. Du kan lila till vad som helst, och på vad som helst. DEt spelar ingen roll om det är väskan, byxorna eller skorna som är lila – det kommer att vara snyggt ändå! Utöver detta är här andra snyggt hösten 2013:

  • Stickat! Stickat är väl egentligen alltid rätt när det kommer till höstne, men i år är det ännu lite mer stickat än vanligt som är rätt. Helst ska de va i naturens färger och blanda gärna en stickad halsduk med en stickad tröja. Det lägger sig fint med varandra, plus att det värmer härligt i kylan.
  • Färg! Lila är som sagt en färg att satsa på denna höst, men även gult, blått, grönt och rött är färger som passar sig denna höst. Det gäller däremot att hålla sig lugn med att blanda allt för många färger, man vill ju inte se ut som ett höstträd. Istället ska du hålla dig till en eller två färger, och ha svart eller mörkbrunt till. Håller du dig till det, så kan det inte bli fel.
  • Detaljer! Detaljer har varit hett hela 2013 och nu till hösten är inget undantag. Röda läppar är perfekt för den som vill sticka ut i höstmörkret, och om det känns för vulgärt är snygga accessoarer så som smycken, sjalar eller hattar otroligt hett. Våga leka lite med detaljerna så kommer du att komma långt i ditt mode.

Tvätta bort det höstgråa med tandblekning och hårfärg

Sen finns det självklart mängder av andra saker att göra för att hålla sig snygg till hösten. Och det är ju många som känner sig lite gråa när sommarens färg försvinner av och håret inte längre är solblekt. Man kan till exempel bleka tänderna för att fräscha upp sin look. Det kostar inte mycket och man får ett resultat som syns snabbt. På http://dentway.se/produkter/tandblekning kan du hitta mer information om tandblekning, och om du känner dig lite grå och trist i hösten är det verkligen att rekommendera. Utöver tandblekning kan du gå och sola på solariet, färga håret och kanske gå och ta en ansiktsbehandling för att känna dig snyggare. Kanske behöver du det inte egentligen, men bara att göra det brukar oftast höja ens självförtroende och känsla. Satsa lite på dig själv så kommer du att ha en fantastisk höst!