Konst på naglarna!

Vet ni vad jag tycker är himla roligt och häftigt? Det här med nagelkonst! Tänk hur många det är som varje dag skapar små mästerverk på sina naglar, och man kan när som helst ändra dem och göra något nytt, experimentera med olika former av lack, topplack och utsmyckningar… ja det är verkligen riktigt roligt! Till och med en stor tidning som Dagens Nyheter skriver om nagelkonst! Mamma visade mig en artikel från kulturbilagan förut, och jag hittade den online så att även ni kan läsa, klicka här!

Nail Art: Aztec Nails

Jag började med nagelkonst för något år sedan, förut hade jag ganska svaga och flisiga naglar och jag bet på dem i tid och otid, men när jag såg bilder som den ovan och alla häftiga tutorials på youtube så kände jag att jag verkligen ville börja fixa med mina naglar! Man behöver ju ganska många olika lack för att göra fin nagelkonst, men jag hittade ett stort utbud på nagellack hos Highgrade som jag beställde ifrån! Jag kollade på en massa videos för att komma igång men det tog ändå lite tid att hitta den rätta tekniken, och nu när jag fått ordning på händer och fingrar så blir det riktigt snyggt! Alla mina kompisar ber mig fixa deras naglar och vi brukar ibland samlas och ta med oss våra lack så vi kan låna av varandra och fixa med varandras naglar, det är hur roligt som helst! Här är en video på en av mina favorit-manikyrer just nu, tycker den passar perfekt nu på hösten!