Mode och trender

Nu är det höst på riktigt! Och hösten är enligt många den bästa årstiden i Sverige när det kommer till mode. Då får vi chans att sätta på oss lager med lager av snygga plagg som trollbinder. Och vem vill inte det? Men, det är en sak att bläddra runt i mängder av modemagasin för att hitta den perfekta looken, och att sedan sätta på sig den. Vi får aldrig glömma att det är oss själva som vi ska utgå ifrån och inte modellen på bilden. Tidningarna är till för inspiration och inte för att bli ledsen om det inte ser lika snyggt ut på oss. Men, det är underbart när det ena leder till det andra och vi går från att bli inspirerad till att surfa in på någon sajt där vi kan shoppa och gör ett kap. På www.chique.se finner du mängder av snygga accessoarer som livar upp både nya och gamla kläder. Så, en kombination av inspiration och viljan att hitta snygga plagg och accessoarer är en fin sådan.

Få drömklänningen

Att läsa ELLE är en god idé om du vill få reda på det senaste inom modevärlden. Och snart i vinter kommer ELLE-galan att gå av stapeln där du nu kan vara med och vinna en härlig kväll och en alldeles egen drömklänning. Läs mer och klicka dig vidare på länken.

”Fredagen den 17 januari är det dags för året stora modefest på Grand hôtel i Stockholm. En helafton med modevisningar, champagnemingel och hela Sveriges modeelit – inklusive dig? Nu har du chansen att vinna ett lyxigt glamour­paket där du inte bara får gå på galan tillsammans med en vän, du får också en 24-timmars lyxupplevelse med övernattning på exklusiva Grand hôtel, fina presenter och härliga överraskningar. Och bäst av allt – du får din egen klänning uppsydd i ett unikt exemplar som du bär på galan!”(läs mer)