Strandglamour

Nu har sommaren börjat och vad är härligare än när man har shoppat upp sig på nya plagg för lata dagar med sol och drinkar.

1083488-pretty-teenagerSommar och sol, och vi kanske har kort tight kjol, men det är inte längre Markoolio vi vill ha utan Ryan Gossling. Medan vi drömmer om honom kan vi göra det i nya snygga sommarplagg, och när det kommer till denna spännande sommar så finns det mycket snyggt att välja mellan. I dagens stressade samhälle kan vi nu även med fördel shoppa kläder och skor online för att känna att vi spar tid och även kan välja av ett stort utbud. Men, hur ska man då tänka när det kommer till stranden och man vill vara strandsnygg? Här kommer lite tips på hur du kan klä dig för att bli en strandens gudinna följt av natt nattens drottning.

Från topp till tå

Att klä sig rätt är en färdighet som kräver övning. Och öva gör vi gärna genom att shoppa snygga plagg. Låt oss gå igenom hur du får till perfekta kombinationer för strandglamouren.

  • Fötterna är huvudsaken – När det kommer till våra fötter så borde vi verkligen lägga ner mer krut på att få till passande skor som matchar. För ett par snygga skor kan bära upp vilket litet plagg som helst. Befinner du dig på en sandstrand är det bra att ha ett par skor som inte är rädda för sand och vatten – gärna kanske med en liten klack – eller ett par helt i plast som är otroligt inne.
  • Kläderna är viktigast – även om fötterna är huvudsaken så kommer plaggen alltid att vara den goda huvudrätten. Det går inte att komma ifrån. Nu är den stora frågan om du vill ha baddräkt eller bikini. Baddräkt börjar bli mer och mer trendigt så om du inte är rädd för att få lite extra vita linjer bör du definitivt satsa på en snygg dräkt och toppa med ett par stora runda brillor. För att svepa om dig är det snyggt med skira kaftaner och andra lätta koftor du kan svepa om dig. Det gör att du skyler dig mer om du känner dig obekväm med det.
  • Att sätta på sig en solhatt kan vara det bästa för din hud. En hatt du även kan bära som accessoar långt in på natten.

När det kommer till stranden så gäller det dock att använda solkskydd för att ta hand om dig. Ser du ut som en röd gris är det inget plagg i världen som kan lyfta dig. Och om du tror att du är inne med det senaste så får du även där tänka om, detta då vi i Sverige snor som bara den från andra kulturer och städer.